Королівська ватрушка з сиром в мультиварці

Прийнято королівську ватрушку випікати в духовці. Але не завжди це зручно. З положення можна вийти, якщо використовувати мультиварку. Наша кухонні помічниця справляється з цим просто на ура! Пропоную чудовий рецепт класичного сирного десерту.

Інгредієнти:

  • Борошно – 320гр.
  • Сир – 500гр.
  • Цукор – 200гр.
  • Яйце куряче – 3шт.
  • Масло вершкове – 200гр.
  • Розпушувач – 1 пакетик
  • Сіль — щіпка

Починаємо приготування з тіста. У глибоку миску нарізаємо невеликими шматочками вершкове масло, або натираємо його на крупній тертці.

Додаємо половину цукру і борошно. Додаємо розпушувач і щіпку солі.

Акуратно руками все перемішуємо. Масло намагаємося подрібнити руками і змішати з борошном. Робимо однорідну масу, схожу на мокрий пісок.

Тепер приготуємо начинку. В іншу миску вбиваємо яйця, додаємо залишки цукру і відправляємо весь сир. Заглибним блендером перебиваємо до однорідного стану. Начинка готова.

І переходимо безпосередньо до випікання ватрушки. У чашу мультиварки на дно кладемо кружок пергаментного паперу і висипаємо приблизно половину тіста. Тісто розрівнюємо і зовсім небагато приминаем.

Потім виливаємо всю начинку.

Поверх начинки розподіляємо залишки тіста.

Потім закриваємо каструлю, виставляємо режим «Випічка» і час 1 год.

По закінченні часу наша ватрушка готова. Шляхом перевертання чаші, ми її забираємо і переміщаємо на тарілку. Даємо охолонути.

Розрізаємо на порції і подаємо на стіл.

Приємного апетиту!

Хочу з вами поділитися видеорецептом королівської ватрушки. Він трохи відрізняється від наведеного в статті. Втім, не буду забігати вперед, просто подивіться його самі.

На цьому у мене все. Сподіваюся вам сподобався рецепт, і для різноманітності пропоную зробити ватрушку з додаванням сухофруктів і яблук. Упевнений, вам сподобається. Ну а я з вами прощаюся, до нових зустрічей.

Дивіться також:  Дуже смачна квашена капуста на зиму в банку